Masaüstüm

Okuduğu kitaplar,dinlediği müzikler,izlediği filmler karşımızdaki kişi hakkında fikir sahibi olmamızı sağlar. Tabii bir de burcu. İlk sorduğum soru burcun ne oluyor genelde. Her ne kadar klişe bir soru gibi gelse de aslında insan hakkında ipucu veren önemli bir cevaptır. Tabii ipucunun hemen ardından önyargıda gelir. Hımm demek oğlaksın,onlar biraz cimri olur ama sıcakkanlıdırlar. Boğa mı ? çok severim boğaları çok inatçıdırlar ama dosttur,candır. Akrep mi :) sokar onlar sokar.(Evet kaşınanı kaşırım efenim,tecrübelerle sabittir :))

Bir de bilgisayar duvar kağıtlarımız vardır,hakkımızda ipucu veren. Onlar daha çok ruh halimizin ipucunu veriyorlar galiba. Tatil telaşında hemen güzel bir deniz,kum,güneş resmi seçebiliriz ya da mutsuzken karamsar sonbahar resimleri. Bazen de arkadaşlarımızla güzel anlarımızı koyarız.Sürekli değişir bu resimler,bazen içimizi açar bazen de kapatır.

İnsanı tanımak düşüncesinden yola çıkıldığını sandığım güzel bir siteye rastladım.Masaüstüm, buraya masa üstü resimlerinizi yollayabilir ve diğerlerinin resimlerine bakabilirsiniz. Benimki henüz yayınlanmadı sizlerle buradan paylaşayım.

1 yorum:

pastaguvercini dedi ki...

bende direk burcun ne diye soranlardanım,
aslında pekte bilmem burçların özelliklrini ama sorarım işte,güzel paylaşım olmuş cnm,sağol... bende beklerim sevgiler

Yorum Gönder